Skip to main content

Posts

Featured

Disappointment is A Gift

Authored by: Anwar Mc Noo

IN THE NAME OF ALLAH THE MOST GRACIOUS THE MOST MERCIFUL

"Sometimes when you get disappointment it makes you stronger."      -David Rudisha

Di satu sudut kafe sebuah universiti tempatan.
Wan: Fuh. Habis jugak training harini. Banyak usul kita dapat discuss tadi

Farhan: Yup. Lega dah abis. Esok pagi pulak.

Wan: Hmm..wey Pa'an, kau rasa kita boleh menang ke pertandingan tu?

Farhan: InshaAllah, kita dah start training pun dah lama kan, kenapa tetiba kau tanya soalan gitu?

Wan: Hahaha tak. Aku saje je tanya. Weh aku ade satu soalan nak tanye, boleh?

Farhan: Ye wan, kan aku member kau. Sama team debat lagi. Tanyelah. Walaupun soalan kau selalunya kbat2 hahaha

Wan: Pernah tak rasa kecewa?

Farhan: *stare* Yup. Why? *stare*

Wan: Okay sebnarnye aku rasa benda tu sekarang. Aku.. Cuma aku tak pasti mana silap aku, bro. Sakit kepala gak fikir benda macam ni.

Farhan: Sebelum tu, berapa markah kalau soalan gini? Haha

Wan: *stare*

Farhan: Hmm kk. Sambil2 makan r…

Latest Posts

Powerful Thinking

Love at First Sight

Be Patient. Don't Quit.

Believe What You Don't Part 1

A Letter of Hope

It Takes One Prayer To Change

The Street Thugs

Sky

Pure Digester

The Tale Of Me