Skip to main content

Posts

Featured

Love at First Sight

Authored by: NH Azhar
Edited by: Anwar Mc Noo


IN THE NAME OF ALLAH THE MOST GRACIOUS THE MOST MERCIFUL

'Stop judging and be positive. When you change all the negatives to positives, you'll understand them.'  - Anonymous

 Kiwanis Builders Camp just ended and macam biasa aku memang susah nak move on dengan benda-benda gini. Tak tahu sejak bila mula volunteering and being a facilitator ada dalam diri and now dah melekat macam gula-gula getah.

Macam mana boleh kenal Kiwanis Club ni? Sekali kenal terus jatuh cinta gitu. Cinta pandang pertama lah katakan.

Terima kasih banyak dekat KL Krash Pad (KLKP) sebab pilih aku untuk ganti kawan aku for the camp. The reason was I can speak english well (but masatu aku biasa biasa je, basic tahula sikit sikit, masatu english bukan my mother language kan so tak expert English lah). The camp was the 17th Kiwanis Youth Camp (KYC) on 2014.

Okay not to say I was too excited about it tapi adalah jugak sikit sikit nervous tu. I went there with few of …

Latest Posts

Be Patient. Don't Quit.

Believe What You Don't Part 1

A Letter of Hope

It Takes One Prayer To Change

The Street Thugs

Sky

Pure Digester

The Tale Of Me

Life Puzzle